Mondhygiënist in Enschede

Bent u op zoek naar een goede mondhygiënist in Enschede? Tandheelkundig centrum Zuiderval heeft professionele en zeer ervaren mondhygiënisten. Zij zijn gespecialiseerd in het gezond krijgen, maar ook het gezond houden van uw gebit en tandvlees.

Een afspraak met de mondhygiënist wordt aangeraden wanneer 1 of meer van de volgende problemen aanwezig zijn bij u: 

  • Terugtrekkend tandvlees;
  • Tandsteen;
  • Vieze smaak of adem;
  • Vaak gaatjes hebt;
  • Verkleurende tanden;
  • Last heeft van uw tanden of kiezen bij het consumeren van warme, koude, zoete of zure eten- of drinkwaren;
  • Ontstoken tandvlees (rood gezwollen tandvlees met bloeden bij poetsen).
 

Het belang van het voorkomen van tandplak, gaatjes, parodontitis en tandsteen
Wist u dat er zich in uw mond honderden bacteriën bevinden? Schrik niet, dit is namelijk heel normaal, echter is het wel belangrijk dat u uw gebit hier goed tegen beschermd. De bacteriën in uw mond kunnen namelijk tandplak veroorzaken. Veel van deze tandplak kunt u zelf met het tandenpoetsen verwijderen, helaas zijn er ook plekken waar u zelf minder goed bij kunt. Het is belangrijk dat de tandplak op deze plekken ook wordt verwijderd. Het verwijderen van de tandplak op deze locaties draagt namelijk bij aan een gezond gebit en een frisse adem.

Tandheelkundig centrum Zuiderval is uw specialist in Enschede
Waarom u een afspraak moet maken bij Tandheelkundig centrum Zuiderval? Wij beschikken over de beste mondhygiënisten, hierin hebben we het niet alleen over de ervaring en opleiding, maar ook over de omgang met onze patiënten. Persoonlijk contact en een fijn gevoel bij de patiënt vinden wij zeer belangrijk. Daarnaast beschikken wij ook over de nieuwste apparatuur, waardoor het behandelen van uw tandvlees en gebit een stuk prettiger is dan dat u gewend bent.

Maak nu een afspraak bij uw mondhygiëniste in Enschede
Herkent u één van de bovenstaande problemen? Maak dan nu een afspraak met één van onze mondhygiënisten. Na een prettige persoonlijke kennismaking zullen wij uw gebit en tandvlees analyseren en stellen we aan de hand van deze analyse een persoonlijk zorgplan op. Onze mondhygiënisten adviseren u graag.

Foto van medewerker
Foto van medewerker