Gebitsprothetiek

Gebitsprothetiek

Ongeveer twintig procent van de volwassenen draagt een gedeeltelijk of een volledig kunstgebit oftewel prothese. Een nieuw kunstgebit is een grote verandering. Wij streven ernaar om uw kunstgebit zo passend en prettig mogelijk te vervaardigen.

Een groot deel van de prothese dragers hebben problemen en lopen daar jarenlang mee rond. Men ziet op tegen de kosten voor het verhelpen van de problemen. Maar wist u dat uw ziektekostenverzekeraar de aanschaf van een prothese grotendeels vergoedt? Vraag uw verzekeraar naar de mogelijkheden of bel ons voor een toelichting.

Er zijn verschillende soorten protheses. Door de nauwe samenwerking met tandtechnische laboratorium Excent Tandtechniek en tandtechnisch laboratorium Digital Dental Creations zorgen wij voor een prachtig en passend resultaat bij u. Wanneer  er geen goed resultaat mogelijk is met een gebitsprothese, kan een implantaat gedragen gebitsprothese een uitkomst bieden.

Reparatie kunstgebit
Heeft u een prothese en is hij kapot of gebroken? Dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij ervoor zorgen dat de prothese zo spoedig mogelijk gerepareerd wordt.

foto van een kunstgebit