De SureSmile onzichtbare beugel 

SureSmile is een beugelbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van transparante bitjes. Hierdoor zullen mensen in uw omgeving nauwelijks zien dat u een beugel draagt.

Hoe werkt SureSmile?
SureSmile is een digitale technologie. Met behulp van een digitale scan kan er met een 3D model van de tanden het hele gebit worden geanalyseerd.

Door het gebruik van de 3D scan en de SureSmile software, kan een optimale behandeling worden gerealiseerd. Doordat dit digitaal gedaan wordt kunt u vooraf het resultaat al zien. De transparante bitjes worden op maat gemaakt. U krijgt iedere twee weken een nieuwe set bitjes mee waardoor de tanden steeds iets meer richting de nieuwe stand worden verplaatst.

De behandeling kan 6 tot 18 maanden duren.

foto van een suresmile onzichtbare beugel

Voordelen Suresmile

  1. Onopvallend: een van de voordelen is dat het niet opvalt dat u bezig bent met een behandeling. Deze onzichtbare beugel valt dus niet op en niemand zal merken dat u een beugel heeft.
  2. Uitneembaar: nog een groot voordeel is dat de beugel uitneembaar is. Als u dus even wilt gaan eten of drinken, kunt u de beugel er gewoon uithalen.
  3. Comfortabel en snel: de behandeling van een onzichtbare beugel duurt niet lang, u kunt binnen 6 tot 18 maanden al klaar zijn. Het bijkomende voordeel is dat u helemaal geen last hebt van de beugel, deze zit namelijk erg comfortabel in uw mond en zorgt dus niet voor pijnlijke momenten.

De behandeling

De behandeling van een onzichtbare beugel kan dus heel snel gaan, maar hoe die behandeling loopt weten alleen wij. Daarom willen we u graag van wat uitleg voorzien:

  • Bij de eerste afspraak zullen we gaan kijken of een behandeling van de onzichtbare beugel goed bij uw gebit past
  • Beoordeelt de tandarts het als goed, dan gaan we de tweede stap zetten. Afdrukken van uw gebit en het opstellen van een behandelplan.
  • Voor de behandeling echt is gestart, kunnen we u aantonen hoe het werkt door middel van een animatie video. Hierin kunt u zien wat de onzichtbare beugel in uw mond doet. Dit doen we zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
  • De onzichtbare beugel, SureSmile aligners, zijn op maat gemaakt voor uw gebit. Bij de controle afspraken geeft de tandarts aan wanneer u en naar welke aligner u moet gaan wisselen.
  • Na elke controle afspraak bent u een stapje vooruit gegaan, stapje voor stapje naar het eindresultaat.
  • Het eindresultaat zorgt voor een stralend en recht gebit.

Vragen

Wij kunnen begrijpen dat u misschien nog enkele vragen heeft, daarop willen we u graag antwoord geven.

Is de behandeling afhankelijk van mijn gebit?

Ja, de staat van uw gebit speelt zeker een rol. De behandeling gaat vanzelfsprekend sneller bij een goed gebit dan bij een minder goed gebit.

Doet de beugel pijn?

Nee, de beugel doet geen pijn. De onzichtbare beugel zit erg comfortabel in uw mond

 

Voor enkele andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.